Plåtmodul

Legoprodukter

Beredning

Plåtmodul använder Monitors MPS-system. Vi tar emot följande filformat: Iges, dxf,  dwg,  step. Vi ritar i Autocad 2D och i Kompass 3D samt Bysoft. Plåtmodul hanterar även EDI-filer.

Material

Plåtmodul  lagerför ett antal olika materialsorter. Vi skär även i plåt där kunden tillhandahåller materialet om så önskas.

Laseroperation

Plåtmodul  laserskär från 0,5-20 mm i stålplåt och 0,5-12 mm i rostfritt material samt 0,5-10 mm i aluminium. Företaget har fem lasermaskiner av märket Bystronic samt ett helautomatiskt lager.

Riktverk

Företaget kan rikta plana ämnen i ett komplett riktverk med en genomgångsbredd på upp till 1200 mm och vi riktar upp till 15 mm tjockt material.

Kantpressning

Fyra kantpressar från 160 till 320 tons presskraft. Detta innebär att vi kan köra stora som små serier.

Fleroperationsmaskiner

Företaget har fyra fleroperationsmaskiner för produktion av såväl släta ämnen som svetsade komponenter. Fixturer tillverkar vi själva på företaget

Svetsning

Företaget är 3834-2 certifierade och svetsavdelningen består av två olika sektioner, manuell och robot. På den manuella svetssektionen finns sex svetsplatser.

Robotsektionen har tre robotceller som svetsar allt från mindre detaljer upp till 3 meter kompletta artiklar.

Montering

Företaget utför mindre montageåtagande. Detta är i huvudsak komponenter som vi levererar kompletta till våra kunders produktionslinjer.

Ytbehandling

Genom att samarbeta med underleverantörer ombesörjer vi de flesta förekommande ytbehandlingsmetoderna; pulverlackering, våtlackering, förzinkning och varmgalvanisering.

Ingående Lego

I samarbete med andra legoleverantörer erbjuder vi svarvning, gasskärning, rördetaljer, vattenskärning m.m.

 

IMG 4967

Kunderna är Plåtmoduls viktigaste tillgång. Självklart utgår våra medarbetare alltid utifrån från kunden och dennes dess behov. Målsättningen är att skapa långa relationer, trivas med varandra och bidra till utvecklingen av kundens affärer. Plåtmoduls organisation är anpassningsbar och utvecklas ständigt för att möta kundkraven. Idag och för framtiden.