Hoppa till huvudinnehållet

Riktning

Genom att använda vårt näst intill unika riktverk kan vi räta och släta ut plåten efter genomgången bearbetning. Eventuella snedvridningar och ojämnheter som kan uppstå vid exempelvis stansning eller laserskärning elimineras och du kommer uppleva en omedelbar förbättring av produktens utseende och funktion. En korrekt riktad plåt säkerställer högkvalitativa plåtdetaljerna som passerar kvalitetskontrollen och lever upp till dina höga standarder.

Det finns bara några få i hela landet som klarar av att rikta liknande dimensioner som vi kan göra på Plåtmodul. Genomgångsbredden är 1250 mm och verket har 21 valsar som klarar att rikta plåtar som är 3-15 mm tjocka. Detaljens konstruktion bestämmer när i processen vi utför riktningen för att skapa en detalj med absolut finaste kvalitet och högsta precision. Plåtmodul ombesörjer all riktning som Rotages kunder efterfrågar.

Vi tillverkar en helhetslösning efter dina önskemål!

Vill du ha hjälp att optimera din tillverkning?

Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och önskemål. Våra produktionstekniker delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hitta en helhetslösning som effektiviserar och förbättrar din produktion.

Kontakta oss