Hoppa till huvudinnehållet

Kantpressning

Kantpressning är en bockningsprocess som vi utför manuellt på plana ämnen som först genomgått laserskärning eller stansning. När de därefter ska formas till en specifik detalj behöver de bockas eller böjas i olika vinklar. Detta sker genom kantpressning eller som vi väljer att benämna det, manuell bockning.

Avancerade produkter eller stora detaljer bockas med fördel i våra manuella kantpressar där vi har hög flexibilitet. Här klarar vi av att bocka detaljer som är upp till 4 meter. Alla våra manuella bockningsmaskiner är utrustade med bland annat laservinkelmätning vilket gör att de klarar extremt höga kvalitetskrav. När kantpressen och laservinkelmätningen samspelar i processen blir det exakt rätt från första biten. Detta spar mycket tid och minskar spillet avsevärt. Vid behov av robotbockning för stora återkommande serier har vi nära kontakt med Rotage som ombesörjer den.

Vill du prata mer om hur vi kan bocka dina detaljer till exakt perfektion på mest kostnadseffektiva sätt?

Kontakta oss

Vi tillverkar en helhetslösning efter dina önskemål!

Vill du ha hjälp att optimera din tillverkning?

Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och önskemål. Våra produktionstekniker delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hitta en helhetslösning som effektiviserar och förbättrar din produktion.

Kontakta oss